Ücretsiz Günlük Fal

Günlük falınızı Okuyun

Astroloji.org 'un desteğiyle

Sayfalar

Bu Blogda Ara

24 Şubat 2010 Çarşamba

Ruh Eşinizi Nasıl Seçmelisiniz?

Sevgili ararken onun seksi, zeki, karizmatik ve kendi alanında başarılı olması sizin için çok önemli mi? Ancak dikkat edin bu özelliklere sahip ancak "kötü prens ya da prensesler" mevcut!

New York Times tarafından yayınlanan bir makalede Piskopat Kataloğu ele alındı. Suçluların psikiyatristleri, bu yardımcı listeyi bir kişinin ağır bir piskopat olma potansiyeline sahip olup olmadığını, çok kötü ve vahşi suçlar işleyecek kapasitede olup olmadığını test etmek için kullanıyorlar. Psikiyatristler bu kataloğa bakarak "yüzeysellik, aşırı karizma, sürekli birşeyler yapma ihtiyacı duymak, yüksek özsaygı hissi, patolojik yalancılık, bunalma eğilimi ve duygusal yokluk" özelliklerini inceliyorlar.



Tüm bu sıfatlar ilk başta size "karizmatik, komik, aktif ve kendinden emin olan" ancak sonrasında "iki yüzlü hilekara" dönüşen sevgilinizi hatırlatıyor olabilir. Üzülmeyin bu sadece sizin başınıza gelmiyor.

Aşk dersi size ne öğretti?

Bir partnerde aranacak esas özellik onun güçlü bir karaktere sahip olmasıdır. İyi karakter değerleri yalnızca günlük olarak değil, nihai ve kaçınılmaz çatışmalarda da faydalı oluyor. Eğer siz ve partneriniz anlaşmazlık, hayal kırıklığı, stres, kriz, üzüntü, parasal sorunlar, hastalık, kırılganlık ve yanlış anlaşılma gibi durumlarda karakterli davranmıyorsanız ilişkiniz her zaman zarar görür.

Aristotales'e göre yüz yüze birşeyleri konuşup tartışabiliyorsanız birbirinizi geliştiren 'güçlü karakterlere' sahip demeksinizdir.

Temel olarak sevgilinize hissettiğinizi doğru şekilde ve o anda göstermeniz en iyisi. Mutlu bir ilişkide;

1. "Memnuniyet": Eğlence, arkadaşlık, seks, gülmek gibi insan ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizde ruhlarınız tutkuyu kaybetmeyecektir.
2. "Birlikte çoğalma": Ruhumuz her zaman gelişmeye ve farklılıklara meyillidir. Çiftler birbirlerinin karakter gelişimlerine destek olacak özellikler taşımalı. Birbirinize ne kadar değer verirseniz, destek olursanız aşkta da o kadar kazanırsınız.

Aşkın bakış açılarını ihmal etmeyin

Ne yazık ki, birçok insan ilişkiyi cinsel zevki tecrübe edecekleri bir yer olarak görür, aşkın bakış açılarını ihmal ederler. Kadınların çoğu partnerinde her zaman seksilik, komiklik, zekilik ve zenginlik aradıklarından söz ediyorlar. Ama bunların hepsi sadece kişilik özellikleri, ruhunuzu besleyecek karakter değerleri değil!

Eğer sonsuza kadar mutlu olmak istiyorsanız, aradığınız erkekte şu özellikler olmalı:

1. Kişisel gelişime destek vermeli

2. İlişkiye hizmet eden memnuniyet ve birlikte çoğalmayı iyi anlamalı.

Sonuç olarak bunlar olmadığında sadece 'seksilik, komiklik, zekilik ve zenginlik' olduğunda, anlaşmazlıklar, hayal kırıklıkları, stresler, krizler, üzüntüler, parasal sorunlar, hastalıklar, kırılganlıklar ve yanlış anlaşılmalar artacak ve ilişkiniz zarar görecektir. Daha kötüsü partneriniz arkasına bakmadan kaçacak ve ilişkiniz sona erecektir. Ayrıca, partneriniz kişisel gelişime değer vermiyorsa, eğlenceyi unutacak ve kaçınılmaz çatışmalar yaşayacaksınız demektir.

Aşkta ve hayatta güçlü karakter değerlerinin önemli olduğunu bildiğimiz halde çoğu ilişki şöyle: "Şu seksi kıyafetleri al!" "Daha başarılı ol”. Hiç kimse çıkıpta şunu söylemiyor: "Kendindeki ve diğer insanlardaki iyi, güçlü karakter özelliklerine değer ver!”

Neden insanlar karakter özelliklerine bakmıyor?

Bunun sebebi; bir insanın karakter değerlerini güçlendirmenin ona seksi kıyafetler almak ya da onunla mum ışığında romantik bir yemek yemekten daha fazla zaman alması, çaba ve sabır istemesidir. Bundan dolayı partnerinizin iç karakterini ön plana çıkarmaya öncelik göstermelisiniz. Evet, eğer bir erkekle sonsuza kadar mutlu olmak istiyorsanız gerekli olan, fiziksel özelliklerine değilde onun güçlü karakter değerlerine öncelik vermenizdir.

Hatırlayın, buna ruh eşi bulmak denir. Eğer ruhunuzla onun ruhuna hitap edecekseniz, partnerinizin ruhunu görmenizin ve kendi ruhunuzu açığa çıkarmanızın zamanıdır. Bunun olması için partnerinizin dürüstlüğüne güvenmeniz gerekir. Partnerinizin empati, dinleme, doğrudan iletişim, dürüstlük ve sadakat değerlerini benimseyip benimseyemeyeceğini öğrenmek için zamanınızı kullanın.

Bir erkeğin ya da kadının karakteri kötü, uçuk kaçık ya da hoş seçimler yapmasında, bunun sizi mutlu ya da mutsuz etmesinde etkili olacaktır.

Neden beyaz atlı prensleri severiz?

Peri masallarındaki mükemmel beyaz atlı prensleri düşünün. Beyaz atlı prensi prensese yakışır yapan nedir? Beyaz atlı prensler güçlü karakterlere sahiplerdir. Onlar asil, nazik, cömert ve kurtarılmak için bekleyen prenseslerine destek olurlar.

Eskiden sevimli, komik ve karizmatik bir erkek ya da seksi, güzel ve alımlı bir kadın gördüğünüzde "Onu istiyorum" diye düşünürken şimdi ne aradığınızı biliyorsanız mutluluğu yakalama şansınız artıyor. Aşık ve mutlu bir çift gördüğünüzde onların arasındaki sağlıklı ilişkiye bakıp "Ben bunu istiyorum" diye düşünüyorsanız doğru yoldasınız.

Gerçek aşk nedir?

Gerçek aşk bir olaydır bir adam ya da kadın değildir. Gerçek aşk istekler listesi değildir, istekleri hissetmektir. Ve aşık olmadan bile önce olan bir numaralı istek kendini güvende hissetmektir. Kendinizi güvende hissetmezseniz hiçbir zaman gerçek aşkı hissedemezsiniz. Partnerinizin karakterine güvenmelisiniz ve partnerinizle birlikte kişisel gelişimleriniz için birbirinize destek olmalısınız.

Bunun yanı sıra kötü prenslerde en az beyaz atlı prensler kadar yakışıklı, zengin ve karizmatiklerdir. Kötü prenslerin beyaz atlı prenslerden en büyük farklılığı onların prenseslerini hapsetmeleri ve ızdırap çektirmeleridir. Ne demek mi? İlk görüşte aşık olduğunuz kişinin beyaz atlı prensiniz olduğunu düşünsenizde aslında yaşadığınız sadece ilk görüşte vurulmak. Çünkü siz sadece onun dış görünüşüne bakıyor iç karakterine dikkat bile etmiyorsunuz.

Kendinize şu soruyu sorun: Gerçekten bir erkeğin dış görünüşüne (seksiliği, komikliği, zekası, zenginliği) onun iç karakter özelliklerinden daha fazla değer verir misiniz? (karakteri, ruhu)

Eğer evetse, sizi kızdıracak, kaba, sadakatsiz, kırıcı, güçsüz, kızgın ve bencil bir erkekle karşılaşma tehlikesi içindesiniz. Sonuç olarak, onun tüm kötü nitelikleri senin mutsuz, güvensiz, endişeli, yıpranmış, evhamlı ve tamamen delirmiş hissetmeni sağlayacak. Aşk hayatının hayatına zarar vermesine izin vermemelisin. Bir erkekle zaman geçirmenin bir numaralı nedeni, onun seni daha mutlu hissetirmesi ve hayatını geliştirmesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder