Pandispanya için;
3 yumurta
1,5 su bardağı un(bazen un değisik oluyor bunun için; kıvam akışkan olmalı unu az az ekleyin)
Yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağından biraz az su
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya şekeri
Krema için;
2 yumurta
3 yemek kaşığı un
3 su bardağı süt
1 yemek kaşığı margarin
Yarım su bardağı toz şeker(şekerli seven çoğaltabilir)
Üzeri için: 1 paket kremşanti
Hazırlanışı:
Pandispanya malzemelerini karıştırıp 180°lik fırında pişirin, krema malzemelerini margarin hariç karıştırıp pişirin, ocaktan alınca margarini ekleyin, soğuyan pandispanyayı ip yardımıyla ikiye ayırın, soğumuş kremayı arasına yayın üzerini paketteki tarife göre yaptığınız kremşantiyle süsleyin. Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder